Агримекс ООД

Untitled-1бгбг
Агримекс ООД е 100% частна компания ,създадена и регистрирана през 2003 година в областта на град Бургас.

Основната дейност на нашата компания е прецизното подбиране ,почистване и пакетиране на семената от кориандър , нахут ,рапица ,шарен слънчоглед и други селскостопански продукти.

Агримекс е основен дистрибутор на кориандър за България и директен износител за водещи компании в Европейския съюз и далечния изток като ИНДОНЕЗИЯ ,МАЛАЙЗИЯ ,ТАЙЛАНД ,СИНГАПУР и други. Ние гарантираме за качеството на продуктите тъй като разполагаме със собствена база на площ от 5 хектара която се намира на 30 километра от пристанище Бургас.

driggs-id-island-park-id-craters-of-the-moon-006
Районът е с голяма концентрация на селскостопански производители с които сме създали дълготрайни търговски взаимоотношения.Зърната на кориандър и други селскостопански култури които ние преработваме се доставят директно от полето което е гаранция за качеството на нашите продукти.Като водеща компания в България Агримекс предлага най-изгодните условия и цени на нашите клиенти.Базата ни разполага с екип от професионалисти с дълготраен опит и стаж.Извършва се количествен и качествен контрол при вход и изход на всеки един от продуктите предлагани от Агримекс България.

Всичко това помага на компанията да се утвърди като една от водещите износителки на кориандър в България.

Агримекс е директен износител 

visited_countries